Scroll Top

iso-sertifisering

Vår Kvalitets - og Sikkerhetsforpliktelse (ISO 27001, ISO 9001)
iso-sertifiseringer
Skyetec

Vi i SkyeTec AS er forpliktet til å opprettholde de høyeste standardene for kvalitet og sikkerhet i alle våre operasjoner. Som en del av denne forpliktelsen, er vi nå i prosessen med å bli ISO 27001 (Informasjonssikkerhet) og ISO 9001 (Kvalitetsstyring) sertifisert.

ISO 27001 (Informasjonssikkerhet)

ISO 27001-sertifiseringen bekrefter vår forpliktelse til å beskytte konfidensialiteten, integriteten og tilgjengeligheten til informasjonen vi håndterer.

ISO 9001 (Kvalitetsstyring)

ISO 9001-sertifiseringen demonstrerer vår forpliktelse til kontinuerlig forbedring av våre tjenester og prosesser for å møte og overstige kundens forventninger.

Vi tar denne prosessen svært alvorlig og jobber nøye med å implementere alle nødvendige retningslinjer, prosesser og kontroller for å oppnå disse prestisjetunge sertifiseringene. Vårt mål er å sikre at våre kunder kan stole på at vi oppfyller de høyeste standardene for kvalitet og sikkerhet i alle våre aktiviteter.

Vi ser frem til å kunngjøre vår sertifisering så snart den er fullført, og takker våre kunder for deres støtte og tillit mens vi fortsetter denne viktige reisen.

kontakt oss


    Kontakt oss for en samtale for en sikker bruk av sky-teknologi

    Telefon: +47 928 86 124

    Email: post@skyetec.no

    Åpningstider

    Mandag – fredag: 08:00 – 16:00