Scroll Top
Skyetecs 4års-jubileum
Vi feirer år!

skYETEC 4 ÅR!

Den 1.mars 2024 feires SkyeTec sitt 4 års-jubileum! I den anledning har vi intervjuet de tre grunnleggerne av SkyeTec AS hvor de forteller om den spennende reisen frem til i dag.

Første møte

I 2020 samlet de tre gründerne seg til SkyeTecs første møte, som fant sted i et møterom i butikken til en av gründernes samboer. Med gnisten av visjon og et ønske om å skape noe unikt, la de grunnlaget for det som snart skulle bli en bemerkelsesverdig reise. Da Norge stengte ned 12. mars under kornapandemien, stod SkyeTec overfor utfordrende tider. Likevel, til tross for de uforutsette omstendighetene, viste selskapet seg å være robust og ble raskt utsolgt fra dag én.

Den første strategiplanen til SkyeTec ble diskutert på et møterom i denne motebutikken.

bilde av skyetecs grunnleggere

De tre grunnleggerne av SkyeTec: Heidi Kristin Haugen, Magnus Didriksson og Kolbjørn Jensen.

Eierne av SkyeTec har en lang historie sammen. Det hele startet da de tre grunnleggerne møttes i et lite selskap i 2007. Etter å ha blitt medeiere i selskapet Grønn IT i 2010, hvor de var blant de aller første ansatte, opparbeidet de verdifull erfaring med å drive en bedrift.

I 2022 hadde de vokst til 18 ansatte og etableringen av en avdeling for Fullstack Utviklere ledet av dyktige techleads. I tillegg lanserte de en forvaltningsavdeling kalt SkyeTec.IO, som fikk kunder fra dag én.

Intervju
MEN HVORDAN BLE EGENTLIG SKYETEC AS ETABLERT?

Gründerne møtes på kontoret for et intervju.

Kan dere fortelle litt om tanken bak etablering av SkyeTec i 2020?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hva tenker derre om SkyeTecs fremtid? Planer fremover?

nY SEO - Morten Gran

Et nytt kapittel i SkyeTecs historie begynte i august 2023 med ansettelsen av Morten Gran som ny CEO. Dette representerte et viktig skritt fremover for å utvide og forbedre selskapet, samtidig som vi utfordret hvordan vi driver virksomheten på.

Mann som smiler

Ny SEO: Morten Gran

"Vår sti mot fremgang inkluderer å bygge videre på våre sterke sider samtidig som vi retter et skarpere fokus mot utvikling. Dette er drevet av vår visjon om å nærme oss beslutningstakere og kjernedriften der verdien virkelig skapes. Vi ser for oss en fremtid der vi ikke bare tilbyr svar, men skaper muligheter for våre kunder til å utforske og utnytte skyteknologiens fulle potensial". - Morten Gran