Scroll Top

[vc_row type=»vc_default»][vc_column][dt_fancy_title title=»SkyeTec støtter For Andre» title_align=»left» title_size=»h1″ title_color=»custom» separator_style=»disabled» custom_title_color=»#0c0c0c»][vc_column_text]

Da vi startet opp SkyeTec mars 2020 så vi det som viktig å ha et bevisst samfunnsansvar som en del av vår bedriftskultur. Det ble derfor forankret i SkyeTec sin forretningsstrategi at vi hvert år skal gi noe tilbake av overskuddet vårt til de svakeste i samfunnet.

2021 støttet vi Foreningen Medvandrerne.
I år er vi stolte over å kunne støtte organisasjonen For Andre med en gave.
For Andre ble valgt fordi vi ønsket å støtte en organisasjon som gjør det lille ekstra, skaper motivasjon og bidrar til en bedre hverdag for personer med utfordringer.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][ultimate_heading main_heading=»For Andre» heading_tag=»h1″ main_heading_color=»#000000″ sub_heading_color=»#000000″ alignment=»left»][/ultimate_heading][ultimate_heading heading_tag=»h3″ alignment=»left»][/ultimate_heading][vc_column_text]

For Andre ble stiftet av Lise Lee Moi og Anja Niska.
Dette er deres beskrivelse av organisasjonen:
Det er faktisk ikke så mye som skal til for å glede andre.
Det trengs verken store tanker eller store organisasjoner.
Vi er bare to – men vi har begge erfart gleden ved å gi. Vi har sett hva det gjør med mennesker å gjøre litt for andre som er i en vanskelig livssituasjon.
Vi har erfart hva det gjør med mennesker å ikke bli sett og å føle utenforskap. Ut fra dette vokste det frem et ønske om å gjøre noe for andre.
Vi er to gode venninner som ble kjent på barnevern utdanningen for snart 15 år siden. Allerede der fant vi en viktig felles verdi – viljen til og gleden over å gjøre det lille ekstra.
I dag jobber Anja som miljøterapeut på en skole, mens Lise jobber i barneverntjeneste.
Vi har arrangert julebord for medmennesker på gata i Oslo – og siden det ble en stor suksess, har vi hatt ulike arrangementer som påskeegg utdeling, sommerfest, minnes de vi har mistet og utdeling av pledd og klær om vinteren.
Vårt håp er at vi kan klare å skape små, gode øyeblikk og gi en opplevelse som kan bety mye og bli til et godt minne.
Vi vil gjøre noe for andre. Og ut fra dette laget vi vårt lille foretak: For Andre.
Det er mye du kan forandre ved å gjøre litt for andre.

For Andre på Facebook:

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]


#forandre #støtter

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]