Scroll Top

[vc_row type=»vc_default»][vc_column][dt_fancy_title title=»SkyeTec støtter Medvandrerne» title_align=»left» title_size=»h1″ title_color=»custom» separator_style=»disabled» custom_title_color=»#0c0c0c»][vc_column_text]

Når vi startet opp SkyeTec mars 2020 så vi det som viktig å ha et bevisst samfunnsansvar som en del av vår bedriftskultur. Det ble derfor forankret i SkyeTec sin forretningsstrategi at vi hvert år skal gi noe tilbake av overskuddet vårt til de svakeste i samfunnet.

Foreningen Medvandrerne

Nå et år senere og selv med Covid-19 epidemien hengende over oss, har vi klart å få til en god omsetning med et solid overskudd i selskapet.
SkyeTec er derfor stolte over å kunne støtte Foreningen Medvandrerne med en gave.
Medvandrerne ble valgt fordi vi ønsket å støtte en organisasjon som gjør det lille ekstra, skaper motivasjon og bidrar til en bedre hverdag for folk med utfordringer.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][ultimate_heading main_heading=»Foreningen Medvandrerne» heading_tag=»h1″ main_heading_color=»#000000″ sub_heading_color=»#000000″ alignment=»left»][/ultimate_heading][ultimate_heading heading_tag=»h3″ alignment=»left»]medvandrerne[/ultimate_heading][vc_column_text]

Foreningen Medvandrerne ble stiftet i 2017 av Are Lerstein, og har som mål å ta med mennesker fra rusmiljøet på motivasjonsturer, for å skape en endring i livet.
Motivasjonsturene består av turledere, team og deltagere som reiser på villmarksopplevelser for å skape motivasjon til endring. De arrangerer flere lengre motivasjonsturer i løpet av året. Medvandrerne utvikler og etablerer lokal medvandring flere steder i landet gjennom veiledning, kursing og kvalifisering av nye frivillige gruppeledere og motivatorer.
Lerstein ble i 2020 også kåret til Årets Villmarking av Camp Villmark.
Ref: Foreningen Medvandrerne – Oslo kommune – helse-og-omsorg

Mer informasjon om Medvandrerne

Vær med å støtt Medvandrerne

støtt medvandrerne

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]


#medvandrerne #vivandrersammen

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]