Scroll Top
  • Home
  • Intelligent Cloud
Vi vet at veldig mange norske virksomheter er totalt avhengig av kontinuerlig IT-innovasjon og -utvikling for å opprettholde konkurransefortrinnet sitt.

Samkjørte team med bred IT-forståelse hvor veien er kort fra ide til realisering av forretningsbehovene, har blitt et krav. Dette setter også krav til hvilke teknologier man bør benytte og hvordan man organiserer seg.

Vi hjelper deg med fremtidens digitale arbeidsflate med vår ekspertise på:

Helhetlig
it-løsning

Skybasert plattform (Azure eller AWS) for solide IT-løsninger med ledende moderne sikkerhet.

container
teknologi

Containerteknologi, K8s og containerisering av applikasjoner.

Kontinuerlig utvikling

Automatisert utvikling med IaC, Landing Zoner og CI/CD.

agile tilnærming

Smidig vei fra konsept til produksjon med tverrfaglige team og agile tilnærming.

Moderne sikkerhet, utvikling, observasjon og analyse

I dagens sikkerhetslandskap er moderne tilnærminger avgjørende. Identitet, tilgangsstyring, informasjonssikkerhet og SIEM (Security Information and Event Management) styrer veien. I utviklingen er infrastruktur og applikasjonsutvikling basert på CI/CD (Continuous Integration/Continuous Deployment) og DevOps-prinsipper.

Observasjon og analyse er sentrert rundt telemetri og effektiv håndtering av logger, endringer og feil. Dette er nøkkelkomponenter i dagens teknologiske miljø som sikrer både effektivitet og sikkerhet.

KONTAKT OSS

start din reise til skyen i dag!

Ta kontakt med Skytec for å starte din reise til skyen i dag! Vi er her for å hjelpe deg med å navigere gjennom den komplekse skyinfrastrukturen og implementere moderne løsninger som passer dine behov og mål. Med Skytec ved din side kan du trygt utforske skyens potensiale og ta dine digitale operasjoner til nye høyder