Scroll Top
Personvernerklæring
Personvernerklæring
Skyetec

Denne personvernerklæringen forklarer hvordan SkyeTec AS samler inn og bruker personopplysninger, samtidig hvordan vi ivaretar brukernes personvern.

Omfang

Denne Personvernerklæringen gjelder for all virksomhet i SkyeTec AS, og omfatter alt arbeid og all virksomhet som utføres av oss i våre egne lokaler (inkludert hjemmekontorer), alle våre kunders lokaler, og alle andre sammenhenger og lokasjoner hvor vi representerer oss selv, eller representerer våre kunder.

Personvernerklæringen omfatter også all interaksjon med kunder, prospekts, samarbeidspartnere og leverandører, uansett kommunikasjonsform.

Persondata

SkyeTec AS oppbevarer kun basis-opplysninger om kontaktpersoner i de firma vi har forbindelse med. Denne informasjonen omfatter:

Informasjonen er samlet inn som følge av profesjonell kontakt med representanter for firma i disse sammenhengene:

Formålet med disse opplysningene er å kunne ivareta forretningsforholdet, og også å kunne informere om og tilby produkter og tjenester til interesserte firma.

De registrertes rettigheter

Våre produkter og tjenester

SkyeTec AS kan få innsyn i de personopplysninger som de behandlingsansvarlige har implementert i de løsningene som er levert av oss. Det inngås derfor Databehandleravtaler med de firma som bruker våre løsninger. Avtalene skal klarlegge og avgrense ansvaret mellom partene, og sørge for nødvendig datasikkerhet for de registrerte.

De løsningene som vi leverer bruker i liten grad personopplysninger, og krever under ingen omstendighet informasjon som i lovverket betraktes som sensitiv.

Informasjonskapsler/Cookies

Google Ads og Facebook Pixels

For å forbedre og utvikle SkyeTecs nettside, bruker vi Google Ads og Facebook Pixels. Disse tjenestene brukes til å optimalisere ytelsen på nettsiden og benytter informasjonskapsler for å måle og analysere trafikken på vår nettside. 

Google Ads og Facebook Pixles samler inn følgende informasjonen om besøkende på SkyeTecs nettside: 

 

Den demografiske informasjon blir samlet i en anonymisert og aggregert form av tjenestene som gir bedriften en generell innsikt i besøkendes interesser, demografi og atferdsmønster uten å eksponere individuell identifiserbar informasjon. 

Google Maps

På SkyeTecs nettside benytter vi Google Maps som viser kontorets beliggenhet. 

Sosiale medie - plugins

SkyeTec bruker tredjeparts sosiale medie-plugins for å muliggjøre deling av innhold fra nettsiden på sosiale medieplattformer. Disse pluginsene gjør at leverandørene (FaceBook, Instagram & LinkedIn) lager informasjonskapslene og også samler inn opplysninger og informasjon om besøkende. Vær oppmerksom på at informasjonen som samles inn av disse sosiale medieplattformene er underlagt deres egne personvernregler, og vi anbefaler å lese disse for å få en bedre forståelse av hvordan de håndterer dine personopplysninger. 

Google Analytics

Vi benytter Google Analytics for å analysere hvordan besøkende bruker systemet. Vi kan bruke denne informasjonen til å for eksempel lage rapporter om trafikktall, hvor besøkende er lokalisert og lignende. Informasjonen er helt anonym, og brukes ikke til å identifisere deg personlig som bruker av systemet. 

kontakt oss


    Kontakt oss for en samtale for en sikker bruk av sky-teknologi

    Telefon: +47 928 86 124

    Email: post@skyetec.no

    Åpningstider

    Mandag – fredag: 08:00 – 16.00