Scroll Top
Vi leverer moderne driftsløsninger rettet mot skyplattform

Vi tar ansvaret for din skyplattform og tilbyr moderne drift av dine IT-tjenester og applikasjoner med mål om å gjøre det enklere for deg som kunde i en nok så komplisert skyhverdag

Med skyetec.io får du:
Dedikert skyetec team

 Med lang erfaring rundt drift av sky-plattform på Microsoft Azure, AWS og GCP.

moderne drift

Drift av dine IT-tjenester og applikasjoner på en moderne IT-plattform.

Vår applikasjon
Skyetec.io

Med vår brukervennlige applikasjon trenger du aldri mer å lete etter informasjon om dine skytjenester. Du får nøyaktig oversikt over alle tjenestene i skyen på ett sted, slik at du kan ta bedre beslutninger for din virksomhet. Uansett om du foretrekker å bruke en webleser, en mobilapp eller en klient-applikasjon på din PC, har vi en løsning for deg. Med Skyetec IO har du friheten til å overvåke ditt skymiljø hvor som helst og når som helst.

Book en demo!

Ved å fylle ut skjemaet, vil du få tilgang til en personlig gjennomgang av SkyeTec IO og hvordan det kan hjelpe deg med å øke effektiviteten i din hverdag.

Vi vil demonstrere hvordan du enkelt kan få full oversikt over ditt skymiljø, inkludert viktige aspekter som motstandsdyktighet, likhet, sikkerhet og kostnad.

La oss hjelpe deg!

  Hva kan vårt team gjøre for deg?

  Hjelper din IT-organisasjon og bedrift med daglig drift av skyplattformen.

  Vårt team er samkjørte og selvgående.

  Gir din bedrift rådgivning og tett oppfølging.

  KONTAKT OSS

  start din reise til skyen i dag!

  Ta kontakt med Skytec for å starte din reise til skyen i dag! Vi er her for å hjelpe deg med å navigere gjennom den komplekse skyinfrastrukturen og implementere moderne løsninger som passer dine behov og mål. Med Skytec ved din side kan du trygt utforske skyens potensiale og ta dine digitale operasjoner til nye høyder